Jídelní lístek

Jídelní lístek doposud nebyl vytvořen.

Seznam alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek 1a pšenice, 1b žito, 1c ječmen, 1d oves, 1e špalda, 1f kamut, 1g jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
  8. Skořápkové plody8a mandle, 8b lískové ořechy, 8c vlašské ořechy, 8d kešu ořechy, 8e pekanové ořechy, 8f para ořechy, 8g pistácie, 8h makadamie a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Časy nástupů na oběd

1. třída 2. třída 3. třída 4. třída 5. třída
Po 11:30 12:30 12:30 12:30 13:30
Út 13:00 12:30 13:30 13:30 12:30
St 11:30 12:00 11:30 12:30 12:30
Čt 11:30 12:00 11:30 12:30 12:30
11:30 12:00 11:30 12:30 12:30

Akce a události

7 září

Náchodské kuronské slavnosti - vystoupení kroužků

26 září

Výbor školy 17:00