Jídelní lístek

Platný pro týden: 20. 3. 2023 - 24. 3. 2023

pondělí 20. 3. 2023

polévka: květáková 1a7

hlavní chod: ragú z červené čočky, rýže basmati

ostatní: tvarohová bábovka 1a37, ovocný čaj

úterý 21. 3. 2023

polévka: rýžová

hlavní chod: mahi zapečená se sýrem, brambory, polníček 47

ostatní: salát raz, dva, tři , sirup

středa 22. 3. 2023

polévka: kapustová s bramborem 1a

hlavní chod: hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky 1a7910

ostatní: syrová zelenina , džus

čtvrtek 23. 3. 2023

polévka: gulášová 1a

hlavní chod: krůta pečená na másle, bramborová kaše, paprika 1a7

ostatní: čerstvé ovoce , voda s citrónem

pátek 24. 3. 2023

polévka: vločková 1d

hlavní chod: pražský guláš, těstoviny, pór 1a3

ostatní: čerstvé ovoce , švédský čaj 7

Seznam alergenů

  1. Obiloviny obsahující lepek 1a pšenice, 1b žito, 1c ječmen, 1d oves, 1e špalda, 1f kamut, 1g jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. Korýši a výrobky nich
  3. Vejce a výrobky z nich
  4. Ryby a výrobky z nich
  5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
  6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
  8. Skořápkové plody8a mandle, 8b lískové ořechy, 8c vlašské ořechy, 8d kešu ořechy, 8e pekanové ořechy, 8f para ořechy, 8g pistácie, 8h makadamie a výrobky z nich
  9. Celer a výrobky z něj
  10. Hořčice a výrobky z ní
  11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2
  13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  14. Měkkýši a výrobky z nich

Časy nástupů na oběd

1. třída 2. třída 3. třída 4. třída 5. třída
Po 11:30 12:30 12:30 13:30 13:30
Út 11:30 12:30 13:00 13:00 12:30
St 13:00 11:30 13:00 12:30 12:30
Čt 11:30 11:30 12:30 13:30 13:30
12:00 11:30 11:30 12:00 11:30

Akce a události

1 duben

Karneval

4 duben

Zápis do 1.třídy

5 duben

Zápis do 1.třídy

2 květen

Výbor SRPŠ